Üdvözlünk az oldalon!

WEB vs. BOLT

2017.04.20.

Komplett kerékpárt szeretnénk vásárolni, körbenézünk a net-en, egyből látjuk a kínálatot és az árakat, akciókat. Az ajánlatok egy része csak internetes vásárlással szerezhető meg, mások bolti átvétellel személyesen is. Nézzük meg mit kapunk az egyes esetekben:

webshop/internet szaküzlet
A megvásárolt kerékpár dobozban érkezik, csomagoláshoz laposra szerelve. A kerékpár teljesen készre szerelt, használatra kész állapotú.
Garancia csak abban az esetben él a kerékpárra, ha a megadott boltba beviszik, ahol készre szerelik és kitöltik hozzá a garancialevelet. A szerelés külön költség lehet. Az alapár bolti átvételnél tartalmazza a kerékpár készre szerelését, beállítását és 1 év teljes körű garanciát.
 Nincs külön térítésmentes utánállítás. 1 hónap használat után ingyenes garanciális beállítás
  Egyből tudunk tartozékokat (sárvédő, kulacstartó, kulacs, sisak, világítás) vásárolni, melyet a boltban fel is szerelnek nekünk, a ruházatot, sisakot fel is tudjuk próbálni.
Megrendeléstől számított akár több napos szállítási határidő, megadott időben várni kell a futárt átvételhez. Bolti készleten lévő kerékpárok azonnal átvehetők és használhatók.
Bárhonnan rendelhetünk, bármikor, akár külföldről is, amikor csak eszünkbe jut. A hozzánk bizonyos távolságon belül könnyen elérhető üzletek kínálatából választhatunk, csak nyitvatartási időn belül.

 

A témáról egy bővebb írás is megjelent az index-en: http://index.hu/kerekagy/2017/03/21/online_kerekparvasarlas/

« Back